hero_Hercules-2014-1

Számtalan produkció hátterében jelen vagyunk!

Munkatársaink 1996 óta foglalkoznak színész, modell és statiszta közvetítéssel. Az elmúlt másfél évtizedben több mint kétszáz produkciót szolgáltunk ki. A reklám és TV filmek mellett, felkéréseink többségét játékfilmek szereplő szervezése jelentette. Büszkén jelenthetjük ki, hogy hazánkban forgatott szinte valamennyi nemzetközi produkcióban cégünk kapott megbízást a fenti feladatok ellátására.

Csak az elmúlt 3 évben:

1
statiszta
1
film
1
forgatási nap
1
liter kávé

Tisztában vagyunk azzal, hogy más ritmusú munkafelfogást igényel egy néhány napos reklámfilm illetve egy hosszú hónapokon át húzódó nagyjátékfilm teljes körű kiszolgálása. Hosszú évek tapasztalata biztosítja, hogy munkatársaink nem csak a castingok szervezésében, hanem a forgatásokon is “otthon” vannak. Munkánk fontos része ugyanis a stáb művészeti részlegeivel való napi kapcsolat (smink, ruha, asszisztencia), valamint a produkcióval történő együttműködés a szereplők avagy a statisztéria ellátása, mozgatása, utaztatása esetleges elszállásolása kapcsán.

Image from the movie "World War Z"

Színész és statiszta adatbázisunkat folyamatosan bővítjük és rugalmasan kezeljük. A filmkészítés során felmerülő számtalan speciális igényt, különleges kihívást, legyen szó korabeli zenekarok, artisták, tűznyelők, kisemberek, amputált emberek, etnikus statiszták, hagyományőrző harcban jártas csapatok, vagy képzett katonák, kommandósok felkutatásáról.