Gyere, elvarázsolunk!

Háttérszereplők, modellek, gyerekszereplők, zenekarok

Trailerek és reklámfilmek

Regisztráció és casting

Hogy jelentkezhetsz hozzánk?

Regisztráció és casting

Ahhoz, hogy egy produkcióba beválogathassunk, először regisztrálnod kell a Facebox Team-nél. A regisztráció során felvesszük adataidat, felvételeket készítünk Rólad, igyekszünk “képernyős jellemzőidet” meghatározni.

A castingok mindig egy-egy produkcióval kapcsolatban kerülnek megrendezésre, meghatározott paraméterek alapján. Míg a regisztráció általános adatrögzítést takar, addig egy-egy meghallgatás már feladatspecifikus. Regisztrálj nálunk, hogy ezt követően már részt tudjál venni egy film szereplőválogatásán!

Milyen területekkel foglalkozunk?

Divízióink

Ha regisztrálsz hozzánk, munkatársaink segítenek Neked kiválasztani a hozzád illő területet, elmondjuk Neked, hogy milyen típusú produkciókhoz illik a karaktered. Ha bármilyen területen speciális jártasságod van (tánc, harcművészet, sport etc.) jelezd felénk, így nagyobb eséllyel választanak ki Téged egy produkcióba.

A területek, a profilok közt természetesen átjárás van, az általunk közvetített háttérszereplőket munkatípus és alkalmasság alapján ajánljuk ki. Ha bizonytalan vagy, ismerkedj meg a területeinkkel, illetve a munkáinkkal.

Statiszták

Háttérszereplők filmek,
reklámfilmek és speciális
felvételekre.

Modellek

Kiemelt háttérszerepek, katalógus- és háttérfotózás etc.

Gyerekek

Gyermekszereplők 0-16 éves korig. Háttérszerepek, fotózás, reklámforgatás.

Etnikumok

Filmprodukciókhoz, fotózáshoz nem-európai típusú karakterek.