Regisztrációs nap

Minden szerdán regisztrációs napot tartunk délután 14:00 órától este 19:00-ig óráig, melyre mindazokat várjuk, akik szívesen vállalnának filmek, sorozatok háttérszereplői munkát. A regisztrációs napon rögzítjük az adataidat, illetve teljesalakos és arcfotót készítünk a jelentkezőkről.

Mielőtt regisztráció jössz, kérlek minden esetben ellenőrizd a Facebook oldalunkon az időpontot.

A regisztráció nem jelenti azt, hogy automatikusan szerepelsz a filmben, azonban ha egy megkeresés érkezik hozzánk, akkor az adatbázisunkba regisztrált háttérszereplőkből ajánlunk karakter, típus szerint. A regisztráció abban különbözik egy konkrét castingtól, hogy míg egy válogatáson konkrét karakterek válogatunk a megadott filmekhez, addig a regisztrációnál karakter-függetlenül várjuk a jelentkezőket. Amikor a rendezői-szempontok alapján összeállítjuk a produkcióhoz szükséges háttérszereplők listáját, első körben a nálunk regisztrált személyek hívjuk be egy válogatásra, csak ezt követően tartunk nyílt castingot.

Helyszín

Budapest, XIV. kerület, Mogyoródi út 32.  (IV. emelet 416. szoba)

A regisztráció időpontjáról minden esetben tájékozódj a Facebook oldalunkon.

A regisztrációra hozd magaddal kérlek a TAJ- és adókártyádat, hogy rögzíteni tudjuk az adataidat.

503 Service Unavailable

Service Unavailable

The server is temporarily unable to service your request due to maintenance downtime or capacity problems. Please try again later.


Apache/2.4.7 (Ubuntu) Server at ujquery.org Port 80